Onze projecten

Opvallend goed geregeld

24/7 bereikbaar

Altijd en overal

Landelijke dekking

Verkeersregelaars in heel het land.

Ruime ervaring

Al jarenlang specialist

Een greep uit onze mooie projecten

GoWa

Dijkverzwaring GoWa

Maar liefst 23 kilometer dijk wordt de komende 5 jaar verstevigd tussen Gorinchem en Waardenburg. Onze verkeersregelaars zullen hier deze tijd aanwezig zijn om het verkeer in goede banen te leiden. TTC zorgt voor (verkeers-)veiligheid en daarom zijn wij enorm trots dat wij mee mogen werken aan de veiligheid van alle mensen die achter deze dijk wonen!

TTC Dutch Grand Prix

Dutch Grand Prix

Met ruim 150 verkeersregelaars per dag, een eigen commandopost, meerdere coördinatoren en ruim 50 bedrijfsvoertuigen zijn wij aanwezig bij de Grand Prix van Zandvoort. Hierbij regelen wij het verkeer op allerlei belangrijke aanrijroutes richting het circuit, in samenspraak met de organisatie. Een gigantische opdracht om alle ruim 100.000 bezoekers per dag een zorgeloos dagje uit te bezorgen, die wij met veel passie en energie vervullen!

Vierdaagse Nijmegen

Al jarenlang zijn wij hofleverancier bij de Vierdaagse Nijmegen. Met ruim 70 verkeersregelaars per dag zijn wij de gehele Vierdaagse week aanwezig. Een ontzettend leuk en sfeervol evenement. Naast verkeersregelaars zijn onze collega's van Techno Event Services aanwezig voor tal van andere zaken zoals verkeersmaatregelen, beveiliging, opbouw van het evenemententerrein en nog veel meer.

Grave Thompsonbrug

Thompsonbrug Grave

De Thompsonbrug in Grave wordt op dit moment onderhouden en gerepareerd. Daardoor kan de brug niet meer belast worden met voertuigen boven de 10 ton. 24/7 zijn er daarom drie verkeersregelaars van Techno Traffic Control aanwezig om te zorgen dat er geen verkeer boven het gewichtslimiet over de brug rijdt. 

Ook verkeersregelaars nodig op uw project? Vraag vandaag nog verkeersregelaars aan!