Vacature: Verkeersregelaar

Werken bij TTC!

Goed salaris

Altijd op tijd, wekelijks uitbetaald          

Werk in eigen regio

We streven naar minimale reistijden

Leuke collega's

Tevredenheid scoort een 8+

Elke dag is anders

Volop afwisseling in werkzaamheden en locaties

Vaste uren contracten

Garantie dat je elke week een vast salaris hebt

Betrokken organisatie

Korte lijntjes naar kantoor

Werken bij Techno Traffic Control

Leuk dat je interesse hebt in Techno Traffic Control! Wij zijn een groeiend, jong en fris verkeersregelaarsbureau dat bestaat sinds 2014. Als verkeersregelaar bij Techno Traffic Control ben je voornamelijk bezig het verkeer in goede banen te leiden. Dit doe je bij verschillende verkeerssituaties bij wegwerkzaamheden, evenementen, calamiteiten en op en rondom bouwplaatsen. Ons werkgebied omvat vrijwel heel Nederland. Zo werken we in het zuiden, waar ons kantoor is, maar bijvoorbeeld  ook in de grote steden Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag. We houden een maximale reistijd aan van één uur naar een project. 


De sfeer binnen Techno Traffic Control is erg gemoedelijk. Je hebt korte lijntjes richting het kantoor, waar wij altijd open staan voor vragen of andere opmerkingen. Wij zijn blij met aanpakkers die graag aan het werk willen en verantwoordelijkheid met zich mee kunnen dragen. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf, dus we verwachten van jou als verkeersregelaar dat je het werk serieus en professioneel oppakt.


Wij stellen ons graag flexibel op, zo bieden wij niet alleen 0-uren, maar ook vaste uren contracten aan. Als verkeersregelaar bij Techno Traffic Control krijg je je loon altijd op tijd, draag je veel verantwoordelijkheid met je mee, werk je met leuke collega’s en zit je bij een betrokken organisatie.

Dit hebben wij jou te bieden

Goed salaris, wekelijks uitbetaald

Het salaris als verkeersregelaar bij Techno Traffic Control is €14,25 bruto per gewerkt uur, exclusief vakantiegeld (8%) en vakantiedagen. All-in kom je dan uit op €16,79 bruto per gewerkt uur. Wij betalen wekelijks uit, omdat onze huidige verkeersregelaars dit het liefst hebben. Zo heb je elke donderdag netjes het geld op je rekening staan! Dit wordt geregeld door onze administratie die ook dagelijks open staat voor vragen over loonstroken, het salaris, vrije dagen etc.

Bedrijfsauto of kilometervergoeding

Heb jij een eigen auto waarmee je naar het werk gaat? Dan krijg je van ons €0,23 per kilometer werkverkeer. Heb je geen eigen auto maar wel een rijbewijs? Dan kun je in aanmerking komen voor een bedrijfsauto!

Contract voor vaste uren

Wil jij graag vastigheid? Dan kun je bij ons een contract voor vaste uren krijgen. Je kan bij ons kiezen tussen contracten van 0, 16, 20, 24, 28, 32 uur. Ook krijg je standaard een deel van je overuren uitbetaald! Zo heb jij altijd vastigheid en wekelijks hetzelfde salaris op jouw rekening.

Volledig kledingpakket

Iedere nieuwe verkeersregelaar krijgt een nieuw samengesteld kledingpakket van ons. Dat betekent een werkbroek, regenbroek, softgel werkjas, doorwerkjas, twee polo's, een helm, portofoon, zaklamp, tas en werkschoenen. Alles in jouw maat en met ons logo! En is er iets aan vervanging toe? Dan regelen wij nieuwe spullen voor je. Zo sta jij er altijd netjes bij op de weg!

Begeleiding van kantoor en door teamleiders

Ben je voor TTC aan het werk, dan houden we de lijntjes kort en staan we voor je klaar. Dit doen we vanuit kantoor, waar we veel contact met jou hebben over de in te plannen opdrachten en het werk, maar ook onze teamleiders staan voor je klaar. Bij TTC val je altijd onder een teamleider die altijd klaar staat voor jouw vragen, opmerkingen of als je iets nodig hebt. Zo sta je er nooit alleen voor!

App voor onze verkeersregelaars

Onze verkeersregelaars werken met een speciale app. Hierin kun je alle informatie zien over jouw geplande opdrachten, maar ook jouw gewerkte uren doorgeven, declaraties indienen en kilometers doorgeven. Zo heb je alles in één app bij elkaar en heb je verder niets meer nodig!

Wat onze verkeersregelaars over ons zeggen

Fijn en betrouwbaar

Techno Traffic Control is fijn om mee te werken en is een betrouwbaar bedrijf dat altijd op tijd en goed betaalt!

Fijne collega's

Ik vind het erg prettig om voor Techno Traffic Control te werken. In samenwerking met fijne en bekwame collega's is het werk leuk.

Alles top geregeld

Je krijgt mooie kleding en een goed salaris. TTC zorgt dat alles top is geregeld. Het team is goed en leuk om mee samen te werken.

Solliciteer snel!