Wat regelen wij

Opvallend goed geregeld

24/7 bereikbaar

Altijd en overal

Landelijke dekking

Verkeersregelaars in heel het land.

Ruime ervaring

Al jarenlang specialist

Landelijk bevoegde verkeersregelaars

Onze slogan 'opvallend goed geregeld' is de basis voor alles wat we doen. Dat begint uiteraard op de weg. Met ruim 150 verkeersregelaars in vaste dienst, staan wij dagelijks voor u klaar om het verkeer vakkundig te begeleiden. Wij stroomlijnen de verschillende verkeerssituaties bij wegwerkzaamheden, evenementen, calamiteiten en op en rondom bouwplaatsen. Wij verzorgen zelf de planning van onze mensen; u hoeft zich nergens zorgen om te maken. We zijn VCU en NEN4400-1 gecertificeerd en al onze verkeersregelaars zijn bovendien in het bezit van VCA, GPI en de landelijke aanstellingspas. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste certificering en diploma’s. Daarnaast beschikken al onze verkeersregelaars uiteraard over alle benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen, een goed werkende portofoon en een professionele lamp voor in de nacht. Daarnaast hebben zij altijd nette, goed reflecterende, kleding aan zodat zij zowel op een representatieve als veilige manier op de weg kunnen staan. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons op 1.

Werkwijze en service
Wanneer u een aanvraag bij Techno Traffic Control doet, gaan we er écht alles aan doen om uw opdracht goed in te vullen. We nemen ons vak serieus en gaan voor kwaliteit. 24/7 zijn wij beschikbaar voor uw aanvragen en wijzigingen. Geen zorgen, we denken met u mee. Gelukkig zorgen alle voorgaand genoemde punten ook voor tevreden klanten en medewerkers. Door onze flexibele dienstverlening kunnen wij onze klanten altijd van dienst zijn, wat ervoor zorgt dat zij zich zeer op hun gemak voelen bij ons bedrijf. Daarnaast zijn onze medewerkers ook erg tevreden. Door onze focus op kwaliteit voelen zij zich gesteund en staan zij zelfverzekerd op de weg. Onze verkeersregelaars zijn ons visitekaartje, en vormen echt één team samen met het kantoorpersoneel. We zijn meer dan trots op hetgeen zij dagelijks, dag en nacht, laten zien!

Onze verkeersregelaars werken bij

Bouw & Infra

Onze verkeersregelaars werken bij verschillende bouw en infra projecten door heel het land. Onze dienstverlening is gericht op de bouw en infra, waarbij onze verkeersregelaars exact weten hoe men deze projecten in goede banen leidt. Of het gaat om asfaltering, belijning, of het volledig aanleggen van een (nieuwe) weg, onze verkeersregelaars ondersteunen het project met veel enthousiasme! Dankzij onze focus op bouw en infra hebben wij ruime ervaring, zo kunnen wij u altijd op de juiste manier ondersteunen en adviseren met verschillende projecten. 

Evenementen

Het WK hockey, de Tour de France en de Nijmeegse 4 daagse. Zomaar een paar voorbeelden van evenementen die voor ons bekend terrein zijn. Onze verkeersregelaars staan te popelen om op dit soort evenementen de verkeersstromen in goede banen te leiden. We nemen alle zorgen omtrent verkeersveiligheid op het evenement bij u weg met onze gecertificeerde verkeersregelaars. 

Bouwplaatsen

Heeft u een verkeersregelaar of portier nodig bij uw bouwplaats? Ook dan kunt bij Techno Traffic Control terecht voor een representatieve portier of verkeersregelaar. Alle verkeersstromen op en rondom de bouwplaats zijn in goede handen bij onze verkeersregelaars. Daarnaast is het mogelijk om een portier in te huren, zodat de toegangscontrole zorgvuldig wordt afgehandeld. Onze portiers zijn allemaal in het bezit van een geldige verkeersregelaarspas, waardoor ze zowel portier werkzaamheden kunnen uitvoeren als het regelen van verkeer. 


Calamiteiten

Heeft u met spoed verkeersregelaars nodig? Ook dan kunt u bij Techno Traffic Control terecht! 24/7 zijn we bereikbaar voor het invullen van uw aanvraag. Dezelfde dag nog verkeersregelaars nodig? Geen probleem! Wij gaan graag voor u aan de slag om uw aanvraag zo goed mogelijk in te vullen. 

Overtuigd? Vraag vandaag nog verkeersregelaars aan!